Home » Oázis a bőrnek! – Csicsókás termékcsalád

Oázis a bőrnek! – Csicsókás termékcsalád

Oázis a bőrnek! – Csicsókás termékcsalád

Magyarországon sajnos évről-évre nő a cukorbetegek száma, mely betegség hatással van a bőr kötőszövetének szerkezetére is. Ennek következtében a hámréteg dehidratálttá, irritálttá és sérülékennyé válhat, mely különleges ápolást, odafigyelést igényel.
A Csicsókás termékcsalád megálmodásakor egyesítettük a csicsóka és a kalendula minden bőrszépítő erejét „valódi oázist” teremtve a bőrnek. A csicsóka és a kalendula kiemelkedően magas vitamin tartalmának (A, B, C, E vitamin) köszönhetően a termékek hosszú távú megoldást nyújtanak a száraz bőr okozta kellemetlen tünetek enyhítésére,javítják a bőr vízmegkötő képességét, serkentik a hámképzést, így ideálisak az irritált, száraz bőr kezelésére.

Bőrtípus: érzékeny, száraz

Hatása: a bőr hidratációját javító, bőrpuhító, hámképzést normalizáló, hidratáló, nyugtató, regeneráló, tápláló

Növényi hatóanyaga: bodzabogyó, csicsóka, ricinusolaj, kiemelkedően magas vitamin tartalom (A,B,C, E vitamin)
A különleges összetételű, csicsókát és kalendulát tartalmazó gélkrém, könnyű textúrájának köszönhetően gyorsan felszívódik a bőrbe, azonnali enyhülést hozva még a legszárazabb, irritáltabb bőrnek is. A csicsóka inulin tartalmának hála mélyen hidratálja és regenerálja, míg a kalendula nyugtatja, puhítja és táplálja a bőrt, hogy visszanyerje életteli ragyogását. Kiválóan alkalmas akár a cukorbetegségben szenvedők különleges odafigyelést igénylő bőrének ápolására is.

A termékek egyik fő növényi összetevője a népgyógyászatban régóta használt csicsóka, melynek kiemelkedően magas a vitamin- és ásványi anyag tartalma. A cukorbetegek körében népszerű magas inzulin tartalmának köszönhetően. A szépségápolásban is fontos szerepet játszik hidratáló és regeneráló hatásának hála. A másik fő növényi hatóanyaga a kalendula, mely puhítja, regenerálja és táplálja a bőrt, hogy visszanyerhesse életteli ragyogását.

Kiválóan alkalmas akár a cukorbetegségben szenvedők különleges odafigyelést igénylő bőrének ápolására is.

Együttműködünk az Csepp Figyelem Alapítvánnyal a cukorbetegek bőrének természetes ápolásáért, így most minden megvásárolt Csicsókás termékkel 80 forinttal támogatod az alapítvány munkáját!

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány Magyarország egyik legjelentősebb nonprofit szervezete, amely 2005 óta küzd a cukorbetegség megelőzéséért és korai felismeréséért.

Vissza