Home » Rólunk

Rólunk

A Széplaki Stúdió Budapest szívében, a Nyugati pályaudvartól pár percnyi kényelmes sétára, valamint Szeged belvárosában a Kelemen L. u. 7. szám alatt található.

kez-es-labapolas

Családias hangulat, kényelmes és feltöltődést biztosító szépülés vár itt mindenkire.Vendégeink csak azt kapják, amit mi is kívánnánk magunknak. Talán éppen ez az odafigyelés és a szépítő szolgáltatások sokfélesége az, ami valódi pluszt jelent számukra. Minket pedig büszkeséggel tölt el, hogy vannak olyan törzsvendégeink, akik már évek óta minket választanak és megtisztelnek kitartásukkal és bizalmukkal.

Kollégáim kiválasztásakor fontos volt számomra, hogy a szakmai tudáson kívül szimpatikusak legyenek, és kellemes benyomást keltsenek a hozzánk betérők és törzsvendégeink számára. Hiszen a vendégeink a szalonban nem csak szépülni, karcsúsodni hanem lelkileg megújulni is szeretnének.

Minőségi szépségápolást ajánlunk, széles szolgáltatási palettával, professzionális termékekkel és válogatott gépparkkal. Minden újdonságra nyitottak vagyunk, figyeljük az aktuális trendeket, folyamatosan fejlesztjük szaktudásunkat és elérhető szolgáltatásainkat Kedves Vendégeink nagy örömére és kérésére.

Amit még nyújtani tudunk: megfizethető árak, elegáns környezet, ingyenes WiFi a szalon terültén.

Kérem tekintse meg szolgáltatásainkat, melyek remélem elnyerik tetszését és Önt is vendégeink között köszönthetjük hamarosan!

Tisztelettel: Széplaki Monika