Home » Gyümölcssavas hámlasztás

Gyümölcssavas hámlasztás

Az őszi-téli időszak a legalkalmasabb az AHA gyümölcs savas hámlasztásra. Az arc bőre megjavul, eltűnnek a kisebb bőrhibák, ragyogó szép lesz, szinte újjászületik.

Az AHA-, más néven gyümölcssavak fellazítják és eltávolítják a bőrfelszín elhalt, pikkelyes, elszíntelenedett rétegeit, ezáltal ösztönzik az alatta lévő sejteket a megújulásra.

Hatásukra a bőr megfiatalodik, simább lesz, a kisebb ráncok eltűnnek. Halványítják a pigmentfoltokat, fenntartják a bőr lágyságát, és általában javítják a hidratációt. Segítségükkel kiválóan leoldható a legtöbb bőrproblémát okozó felvastagodott szaruréteg, így segítik a bőr természetes megtisztulását és táplálását. A különböző AHA-s kezelésekkel a legmakacsabb bőrprobléma is hatékonyan, gyorsan kezelhető.

A benne lévő alma, szőlő, naspolya és citromcirokolaj segítségével a bőr kívülről-belülről megtisztul. Kiválóan alkalmazható olajos és korpás szeborreás, érzékeny, gyulladásra hajlamos, aknés, rozaceás, májfoltos, zsír-, vízhiányos, idősödő és ráncos bőrre.
Az AHA-s biológiai hámlasztó peelinget mindig a nagyon erős keringésfokozó hatású Esemény előtti pakolással együtt használjuk, utána Rozi szérummal simítjuk át a bőrt.

Ilcsi AHA savas hámlasztás menete:
– Arc letisztítása, radírozás
– AHA Biológiai Hámlasztó + Esemény előtti Pakolás felvitele az arcra
– Letisztítás, tonizálás
– Rozi szérummal simítjuk át a bőrt

Az arc piros lehet a kezelés után 1-2 óra hosszáig.

Hisztaminérzékenyek nem használhatják!

A kezelés mind a budapesti, mind a szegedi üzletünkben igénybe vehető.

Vissza