Home » Age control

Age control

Az Age Controll kezelés 35 év felett mindenkinek ajánlott /megelőzés/ mélyen ható lifting hatása miatt. Gátolja a bőr öregedési folyamatait, valamint a korosodás jeleinek kialakulását.

Amikor az első ráncocskák megmutatkoznak és az idő jelei láthatóvá válnak az arcon, akkor megfelelő megoldás az Anti Age ápolás. A fiatalos és ragyogó megjelenés érdekében feszesítik és teltebbé teszik a bőrt.

Aktív összetevők: szójababból és vad yam gyökérből származó fitoösztrogének, búzából és szójababból származó növényi fitoproteinek, vörös tengeri alga, Spirulina, további kivonatok, mint például: lóhere, aloe vera, zöld tea, stb.

Az Age Control termékek biztosítják:

A már meglévő, az életkorral és a stresszel járó jelek, problémák, mint például a mimikai és egyéb ráncok, redők látható csökkenését.A kollagén és az elasztin termelődés növekedését a rugalmasabb bőr és a határozottabb megjelenés érdekében.A bőr jelentős mértékű feszesítését és teltebbé válását.A tápanyaggal megfelelően ellátott és hidratált bőrszerkezetet, valamint az érett bőr esetében a hormonális egyensúlyvesztésből fakadó jellegzetességek csökkenését.

A kezelés lépései:

1, A hidroabrázió nem más, mint vízporlasztás, ami eltávolítja az elszarusodott hámréteget, intenzíven tisztítja a bőrfelületet és a pórusokat, aminek hatására megnő a bőr oxigénfelvevő képessége, megélénkül a vérkeringés, hatékonyabbá válnak a bőr természetes anyagcsere folyamatai.
A HYDROabrázió nagy előnye, hogy olyan bőrök is eredményesen és biztonságosan kezelhetők vele, amelyekre szinte semmi nem alkalmazható: a szoláriumozott bőrt szépen felüdíti, nem fény érzékenyít, az érzékeny bőrök jól tolerálják. Az egyéb erőteljes eljárásokat (mély hámlasztás, mikrodermabrázió) rosszul tűrő bőrökre pedig valóságos gyógyír. A HYDROabrázióval szemben semmilyen allergiás reakció nem ismert.

2, Az ultrahangos hatóanyag bevitel, a tiszta arcbőrnek köszönhetően könnyen bejuttatja a bőr mélyebb rétegeibe is az értékes hatóanyagokat, így ez többszörös hatást gyakorol az arcra, mint egy sima krémezés. Az ultrahang kellemes, lazító hatású, eredményességét pedig már több évtizede bizonyítja a kozmetikai és szépségiparban.

3, A relaxációs arcmasszázs igazi felüdülést jelent számodra, ahol elfelejtheted a napi gondokat, bőröd pedig megkapja a kellő kényeztetést.

Fontos:
a látványosabb és átfogóbb eredmény érdekében végezzük el az Age Control professzionális kezelést kéthetente egyszer.
A kezelés időtartalma : 60 perc
A kezelés mind a budapesti, mind a szegedi üzletünkben igénybe vehető!

Vissza