Home » Oxigén terápiás kezelés

Oxigén terápiás kezelés

Oxigén terápiás kezelés

A hámréteg öregedési folyamata – ami a rugalmasság elvesztésével, a hidratáltság és vitalitás csökkenésével jár – elkerülhetetlen. A víz és az oxigén azok az elemek, amire állandó jelleggel szükségünk van a sejtek regenerációs folyamatában, és ami elősegíti a szervezet konstans megújulását és revitalizációját.

Az oxigén infúziós terápia 5 párhuzamos szinten egyidejűleg hat:

TISZTITÁS: az oxigén, víz és vitaminokból álló, szuperszonikus sebességű sugár mélyen megtisztítja a hámréteget és ragyogóan felfrissült bőrt hagy maga után.
HÁMLASZTÁS: a felső hámréteg elhalt részeinek az eltávolítása, a bőr tónusának, frissességének a visszaadása.
HIDRATÁLÁS: a bőrfelszínre irányított, víz, oxigén és vitaminok keverékéből álló sugár intenzíven hidratálja és nyugtatja a bőrünket.
OXIGÉNEZÉS: oxigén és vitamin infúzió mélyen behatol a dermis rétegeibe. Az eredmény a bőr vitalitásának azonnali visszanyerése.
KERINGÉS JAVÍTÁSA: a szuperszonikus sebességgel a bőr felszínére irányított vízsugár javítja az adott felszín mikrokeringését.

Az oxigén hatása szervezetünkre: a stressz enyhítése, a helytelen táplálkozás, káros szenvedélyek prevenciója, számos betegség súlyosságának enyhítése. A szmog, környezetszennyezés, kimerültség kivédése, a dohányzás hatásának csökkentése, fizikai kondíció fejlesztése, energia fokozása.
A kezelés hatásai:
– feltölti a ráncokat, és a mimikai ráncokat,
– kisimítja az arc finom vonalait,
– segít a bőr öregedésének megelőzésében,
– újjáépíti a sérült bőrt,
– feszesíti, vitalizálja a bőrfelszínt,
– halványítja a pigmentfoltokat,
– kezeli a gyulladt, pattanásos (aknés) bőrt,
– fokozza a kollagén és elasztin termelődését,
– rugalmassá és feszessé teszi a bőrt.

A kezelés időtartalma: 50-60 perc

A kezelés csak szegedi üzletünkben vehető igénybe!

Vissza