Home » Mellemelés, feszesítés

Mellemelés, feszesítés

A villanófényes (IPL -Intense Pulsed Light) technológia nagy energiasűrűségű pulzált villanásokban leadott, nem összefüggő fényű besugárzást jelent.

Az eljárás lényege az a közismert fizikai folyamat, hogy a fény a világos felületekről visszaverődik, míg a sötét felületekben elnyelődik és ott hővé alakul.

Elve egyszerű: nagy energiájú, széles spektrumú fényfelvillanásokkal optikai energiát juttatunk a kötőszövetbe, anélkül, hogy a bőr felső rétegeit károsítanánk. A hőenergia serkenti a fibroblast sejteket (ezekből újul meg a kötőszövet), hogy több kollagént és elasztint termeljenek.

A kezeléssorozat 3-9 alkalomból áll, közöttük ideális esetben két-négy hét szünettel. Az eredmény fokozatosan alakul ki, a kötőszövet még kb. fél évig változik. A bőr megújul, a ráncok, nyúlási csíkok és finom vonalak csökkennek, a kötőszövet megerősödik. A fénykezelés további előnye, hogy a bőr egyenlőtlenségek elhalványodnak, vagy teljesen eltűnnek.

A kezelés végeredménye egészséges, egyenletes, fiatalosabb mellbőr, erősebb kötőszövet. Ennek hatására, a mell megemelkedik, a bőr egészségesebb és feszesebb lesz. Mindez természetes módon, plasztikai beavatkozás nélkül.

Erre a kezelésre is van lehetőség a Magic Polar géppel, így ebben az esetben is kétféle kezelési módot tudunk felajánlani a vendégeknek. A gép segítségével a kollagén termelést indíjuk be a szervezetben, melynek hatására a mell izmok megemelkednek és feszesebbek lesznek. Tehát ebben az esetben sem mell nagyobbításról beszélünk, hanem a megernyedt, lógó melleket tudjuk esztétikusabbá tenni.

A kezelés mind a budapesti, mind a szegedi szalonunkban igénybe vehető.

Vissza