Home » Magicpolar – Arcfiatalítás, kollagén rekonstrukció

Magicpolar – Arcfiatalítás, kollagén rekonstrukció

Belenézel a tükörbe, és már nem a régi fiatal, gyönyörű bőrödet látod? A tükör már azt mondja nem te vagy a legszebb? Ne a tükröt törd szét, hanem fordítsd vissza a folyamatot a hexapoláris kollagén rekonstrukcióval! Vagyis fiatalodj és szépülj meg újra! Ne engedd, hogy a ráncok győzzenek!

A 25. életév után a bőr feszességéért felelős természetes kollagén termelő fibroblast sejtek aktivitása fokozatosan csökken, ezáltal megjelennek az első ráncok a homlokon és a szem körül. Ezek később elmélyülnek, majd újabb barázdák jelennek meg. A bőr vízhiánya fokozódik, majd zsírhiány, rugalmatlanság és fakó szín tapasztalható. Ezt a folyamatot szerencsére megállíthatjuk, sőt vissza is fordíthatjuk. A Magicpolar berendezéssel olyan sejtszinten ható hőhatást hozunk létre, amelynek következtében a fibroblast sejtek újra aktivizálódnak és új kollagén struktúrákat képeznek. Az arc fokozatosan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken, új, csodálatosan fiatalos ragyogást adva az arcának. A kezelések számának növelésével a rostok működése egyre tartósabb.

Milyen érzés?

A kezelés során a vendégeink kellemes meleg érzésről számolnak be, mely párosulva a kezelőfej harmonikus mozgásával, pihentető és relaxáló hatású. Vendégeink gyakran elszenderednek. Ennél a kifinomult technológiánál nyoma sincs tehát a nagyobb intenzív és fájdalmas forróság érzetnek.

Hány kezelésre lesz szükségem?

A tartós eredmények elérése céljából legalább 6 kezelés kúraszerű végzése javasolt. Az elért eredmények hosszú távú megőrzését havi 1 fenntartó kezelés biztosítja. Ugyanakkor lényeges, hogy az eredmények már az első kezelés után is láthatóak.

A kezelés időtartalma:

20 perc, mely után a napi tevékenység szebb bőrrel és azonnal folytatható.

Az alábbi betegségeknél, vagy állapotnál a kezelés nem alkalmazható:
• Terhesség és szoptatás ideje alatt.
• Pacemaker vagy súlyos szívritmus esetén.
• Daganatos betegségeknél.
• Gyulladásos, vagy lázas állapot esetén.
• Bármilyen fertőző betegség esetén.
• Botox kezelés után 4 hétig nem vehető igénybe a kezelés.
• Hyaluronsavas feltöltés után 6 hónapig nem vehető igénybe a kezelés az adott területen.
• Bőrbetegség esetén.
• Súlyos pajzsmirigy rendellenesség esetén

A kezelés Budapesten és Szegeden is igénybe vehető!

Vissza