Home » LED lámpás ajakfeltöltés

LED lámpás ajakfeltöltés

Igazán dús, csókolni való ajkak… Rengeteg nő beteljesületlen álma, de a Te ajkaid most épp ilyenek lehetnek fájdalommentesen LED lámpás ajakfeltöltésével.

Teljesen új technológia az ajkak bársonyossá tételére, hidratálására és megfiatalítására. Abszolút fájdalom mentes, injekciózást nem igénylő, azt nem használó és az egészségre nem ártalmas kezelés.

A kezelés lépései:
• letisztítjuk az ajkat a szennyeződésektől, szájfénytől, rúzstól
• a mikromolekuláris állapotban lévő hyaluronsavas gélt egy ecset segítségével felvisszük az ajkaidra és a környező szövetekbe
• majd egy speciális orvosi LED lámpával azt mélyen a hámréteg alá juttatjuk, majd egy speciális orvosi LED lámpával azt mélyen a hámréteg alá juttatjuk

A folyamat hatására a mikrorészek akadály nélkül jutnak a bőröd mélyére, ahol ismét összeállnak, kötésbe kerülnek egymással, azaz „szaporodnak”, és elvégzik a rájuk kiszabott feladatot: a vízmegkötés növelésével az ajkaid kontúrja jól láthatóan kiemelkedik, dúsabb és puhább lesz, ezáltal a száj környéki ráncok is kisimulnak.

Az eredmény progresszív, életkortól és a kezelt személy ajkainak állapotától függő. Rendkívül bársonyos, selymes simaságot, valamint enyhe feltöltöttséget eredményez.
– Már az első kezelés alkalmával az ajkon lévő repedéseket kevésbé láthatóvá, az ajkakat simává, bársonyossá teszi, láthatóan megfiatalítja.
– Az ajkak színe intenzívebb, kontúrja precízebb lesz. Az egész száj enyhén duzzadtabbá válik.
– Többszöri kezelés után az ajkak hidratálva, valamint védve lesznek a kirepedezettségtől és az időjárás okozta kellemetlen hatásoktól.
– Egy teljes kúra után, harmonikusan és egységesen telt abszolút természetes és gyönyörű ajkakat eredményez.
– A koncentrált hatóanyagoknak hála a LED lámpás kezelés eredménye tartósabb a lézeres kezelésnél.
– Ajánlott, ha szeretnél természetes hatóanyagokkal, műtéti beavatkozás vagy tűszúrások és fájdalom nélküli kezeléssel hangsúlyosabb ajkakat! A sztárok is ezt használják!
• Nőknek és férfiaknak is ajánlott!

Összefoglalva előnyeit
• GYORS – mindössze 15 perces kezelés alkalmanként
• TARTÓS – egy alkalom után akár 3 hónapig tartó eredmény
• FÁJDALOMMENTES – a kezelés nem okoz sebet, hegesedést, stb.
• SZIKE ÉS TŰ NÉLKÜL – félsz ezektől az eszközöktől? Itt biztosan nem találkozol velük!
• NINCS REGENERÁCIÓS IDŐ – Kezelés után azonnal folytathatod a napi rutinodat
• ANTIALLERGÉN – a bejuttatott anyag – hyaluronsav – természetes összetevője a bőrnek

Mindenkinél máshogy reagál a szervezet a kezelésre és más az elérni kívánt hatás, így a kúraszerű kezelés javasolt, mely 3-5 kezelésből áll. A kezeléseket hetente egyszer célszerű elvégezni.

Az elért eredményt 3-6 hónapig tartós.

A kezelés időtartalma: 15 perc.

A kezelés csak a budapesti szalonunkban vehető igénybe.

Vissza