Home » Kéz és lábápolás

Kéz és lábápolás

01

Az ápolt külső nélkülözhetetlen része a szép köröm, mely már egy kézfogás során is pozitív benyomást kelthet. Nincs olyan szerencsés nő a földön, aki ápolás nélkül is tökéletes körmökkel rendelkezne. Egyeseknek maga a köröm színe nem tetszik, míg mások állandóan a töredezett, gyenge köröm problémájával küzdenek.

A manikűr a köröm rövidítését, formázását, igény esetén a körömágy bőrének kivágását, a köröm felületének polírozását, és a körömágy bőrének vitaminos olajjal való ápolását tartalmazza.

Gel-Lac (zselés lakk) a lakkozás egyszerűségét kombinálja a színes zselés műköröm tartósságával. A Gel-Lac UV lámpa segítségével 3 perc alatt 100%-ban szárazra köt, nincs sérülés, karcolódás öltözködéskor, mint a hagyományos lakkoknál. Saját köröm erősítésére is kiválóan alkalmas. Lenövés után oldószerrel vagy lereszeléssel egyszerűen eltávolítható a köröm felületéről.

A japán manikűr lényege a körömlemezek méhviaszos ápolása. Gyakran ajánljuk azoknak, akiknek gyenge, töredezésre hajlamos a körmük, vagy úgy döntenek, hogy végleg megválnak műkörmeiktõl. Ugyanis a japán manikűr nagyon gyorsan visszaállítja a körmök eredeti állapotát. A köröm rendszeres kezeléssel nagyon erős lesz, ráadásul a fénye magasan túlszárnyalja a lakkozástól nyert fényt, sokkal tartósabb, nem kopik le, mert a belepolírozott méhviasz beépül a körömlemezbe. Az eljárás teljesen természetes, semmilyen mértékben nem károsítja a körmöket, ezért különösen ajánlott azoknak, akik a természetes eljárásokat részesítik előnyben.

A láb ápolásának hiánya szintén szemet szúr, főleg a nyári időszakban, mikor végre lekerül lábunkról a zárt cipő. A megfelelő ápoláshoz elengedhetetlen a jó szakember segítsége.

Az esztétikai pedikűr általában magában foglalja a talpakon lévő esetleges bőrkeményedések eltávolítását vágással és reszeléssel, a körmök formázását, általában (de nem mindenhol) egy bőrradírozást, masszázst, és a nedvesség visszapótlását.

A gyógypedikűr ezt mind tartalmazza, de ide tartozik például a tyúkszem eltávolítása, a megvastagodott, esetleg elszíneződött gombás köröm levékonyítása, eltávolítása, kezelése, ha szükséges, körömprotézis készítése, a benőtt körömsarkak eltávolítása, a gyulladás csökkentése, amennyiben otthoni, vagy orvosi kezelés is szükséges, erről a vendég teljes körű tájékoztatása.

Szolgáltatásaink Pesten:

  1. Pedikűr (esztétikai vagy gyógypedikűr, kéz v. láb) 60′
  2. Manikűr 30′( női, férfi, japán)
  3. Géllak előkészítéssel 60′ (kéz v. láb)
  4. Köröm erősítés zselével, géllakkal illetve leszedés
  5. Paraffinos kéz és lábápolás
  6. Pedikűr géllakkal 90′
  7. Frissítő kéz (20′) és talpmasszázs (10′)
  8. Speciális probléma kezelés (tyúkszem, benőtt köröm)

Halterápia, halpedikűr

Vissza