Home » Izomstimulációs arctorna

Izomstimulációs arctorna

Szeretnéd megőrizni a fiatalos külsődet? Észrevettél pár ráncot? Már nem olyan feszes a bőröd, mint régen?

Miért is ne kötnéd össze a kellemeset a hasznossal a szépséged érdekében? Az arc szépsége és a fiatalos kinézet hosszú ideig megőrizhető, ha körültekintően ápolod és karbantartod a bőrödet. Ehhez persze elengedhetetlen a rendszeres és alapos mély tisztítás, a bőrtípusodnak megfelelő krémekkel való táplálás, de ha hosszú távú eredményre számítasz, akkor érdemes az arcizmokat is rendszeresen karbantartani. Mint minden más izomra, az arc finom izmaira is igaz, hogy rendszeres izommunka tudja igazán fenntartani az izomerőt és a feszességet adó tónust. Egy kényeztető arckezelés keretében extra izomstimulációs tornában részesítik arcodat, amely azonnali lifting hatást is ad hosszú távú tonizáló hatása mellett.

Az elektromos izomstimulációs kezelések eredetileg rehabilitációs célt szolgáltak, balesetek, sportsérülések esetén segítették a felépülést. A betegek izmait erősítették addig, amíg maguktól nem tudták tornáztatni a sérült területet. Ma már messze nem csak ezt a célt szolgálják az elektromos kezelések.

Már a 90-es években ismertük az elektromos faceliftet. Szép eredményeket lehetett elérni, de két hátulütője volt a kezelésnek. Az egyik az ára, a másik a tartóssága. Az inger hatására az izom fejlődött, tónusosabb lett, de a kezelés után visszatért eredeti állapotába. Vagyis, ha a vendég nem folytatta rendszeresen a kezelést, semmi esélye nem volt a ráncok ellen.

Elektromos face-lift

A face-lifting kezelés olyan elektromos ránctalanító eljárás, amely mikroáramot használ nagyon alacsony frekvencián. Az arc kisimul, megszépül. A mikroáram, amellyel dolgoztunk, egy szaggatott egyenáram, amely változtatható frekvenciájában, formájában, alakjában és intenzitásában. Az izomstimulációs arctorna olyan ránctalanító eljárás, amely mikroáramot használ nagyon alacsony frekvencián. Az arcod látványosan kisimul és megszépül! Az izomstimulációs torna lifting hatása mellett hosszú távon tonizál, minek eredményeképpen bőröd tisztább, üdébb és feszesebb lesz.

Mindenkinek javasoljuk ezt a különleges kezelést, hogyha

  • műtéti beavatkozás nélkül szeretnéd megereszkedett, lógó arcbőrödet helyreállítani
  • bőröd elkezdett ráncosodni az arcodon
  • arckontúrodat szeretnéd fiatalítani
  • a szemöldököd vonalát szeretnéd megemelni
  • a szarkalábakat tüntetnéd el gyorsan.

Az alkalmanként 20-25 perces izomstimulációs kezelés után az arcbőr feltöltődik, kisimul, egyenletes textúrájúvá válik. A kezelés bármikor, bárkinek biztonsággal végezhető!

A kezelés menete:

  1. arc letisztítása
  2. enzimes peelinggel leradírozzák a bőrt
  3. izomstimulációs arctorna
  4. masszírozás lezárásként

Az alkalmakat körülbelül hetente érdemes ismételni.

Indulj el a fiatalodás útján már most!

A kezelést mind a budapesti, mind a szegedi üzletünkben igénybe veheted!

Vissza