Home » IPL-es seprűvéna kezelés

IPL-es seprűvéna kezelés

A seprűvéna a nők combján vagy ritkábban lábszárán megjelenő vöröses vagy kékesen áttűnő hálózatos értágulat. Ez tulajdonképpen a visszeresség egyik enyhe, panaszt, fájdalmat szinte sosem okozó, de annál nagyobb esztétikai problémát jelentő formája.

Kialakulásához öröklött hajlam kell. Sokan fedezik fel az első jeleket a terhesség alatt, fogamzásgátló szedésekor vagy menopauza idején. Kezelésére injekciós szkleroterápia, vagy megfelelően kiválasztott esetekben a dióda lézer egyaránt hatékony lehetőség.

Próbáld ki akár az IPL Fényterápiát

Az IPL villanófényes kezeléssel kíméletesen lehet megszüntetni a zavaró értágulatokat. A berendezés megfelelő beállítása után széles spektrumú pulzáló hő- és fényenergia jut be a bőrön át a hemoglobin tartalmú szövetekbe. A seprűvénák érfala a keletkező hő hatására elhalványul, felszívódik. A teljes hatás eléréséhez többszöri kezelésre van szükség. Az eljárás egyénenként eltérő hatásfokkal működik, ahogy az is egyénfüggő, hogy hány alkalom után áll be a várt javulás. A lézeres kezelések hasonló elven működnek ugyan, de ezeket csak bőrgyógyász szakorvos vagy plasztikai sebész végezheti.

Bejelentkezés: +36-30/602-4667

A kezelés mind a budapesti, mind a szegedi üzletünkben igénybe vehető

Vissza