Home » Hydroabráziós arctisztítás tű nélküli mezoterápiás hatóanyagbevitellel

Hydroabráziós arctisztítás tű nélküli mezoterápiás hatóanyagbevitellel

A hiydroabrázióról:

Ez a kezelés lényegében egy mechanikai módszerrel történő peeling. A hydroabrázió készülék vibrációkat bocsát ki ultrahang segítségével, mely szétporlasztja az előzetesen bőrre felvitt vizet. A sorozatos vibráció hatására a vízcseppek, mint mikro-robbanások segítik leválasztani, és azonnal eltávolítani az elhalt szarulemezkéket és a felületi szennyeződéseket. Ez által tisztítják a pórusokat. A hydroabráziós készüléket hámlasztás mellett a különböző hatóanyagok bevitelére is remekül használhatjuk, hiszen az UH rezgésnek köszönhetően létrejövő mikro-masszázs fokozza az anyagcserét, serkenti a nyirokkeringést, így a hatóanyagok a bőr sokkal mélyebb rétegeibe is képesek felszívódni.

1, Hámlasztás, tisztíás
A kezelőfej hegye több-tízezer rezgést vált ki másodpercenként a bőr megérintésekor. Ennek hatására a vízcseppek kis robbanásai magukkal viszik az elhalt hám-lemezkéket, a felületi szennyeződéseket és a gyulladások egy részét.

2, Hidratálás
Az ultrahangos kezelés hatására a bőr depói megtelnek tápanyagokkal, nagyon üde, sima bőrfelszínt eredményezve.

3, Sejtanyagcsere fokozása
A kezeléssel a bőr anyagcsere folyamatai helyreállnak, szabályozódik a nyirokerek működése, a nyirokáramlás és a bőr méregtelenítő funkciói megélénkülnek.

Tipp: a HYDROabrázió nagy előnye, hogy olyan bőrök is eredményesen és biztonságosan kezelhetők vele, amelyekre szinte semmi nem alkalmazható: a szoláriumozott bőrt szépen felüdíti, nem fényérzékenyít, az érzékeny bőrök jól tolerálják. Az egyéb erőteljes eljárásokat (mélyhámlasztás, mikrodermabrázió) rosszul tűrő bőrökre pedig valóságos gyógyír. A HYDROabrázióval szemben semmilyen allergiás reakció nem ismert.

A mezoterápia célja:

A kozmetika készítmények alkalmazásának alapvető dilemmája a hatóanyagok bőrön át történő limitált felszívódó képessége. Termékek szarurétegen át történő hagyományos felhasználása során többé-kevésbé az elhalt szaruréteget kezeljük, amely már nem képes megújulásra.

Ilyenkor csak a bőr tüneti állapotán, szárazságérzeten, zsírosodáson javíthatunk, de igazi bőrmegújító hatást nem tudjuk elérni, mivel a hatóanyagokat nem vagyunk képesek megfelelő mélységbe juttatni. Márpedig számos kozmetikai tünet illetve tünetegyüttes a laza rostos kötőszövetből ered.

Orvosi szinten közvetlen injekciózással könnyű szerrel bejuttathatók a szükséges hatóanyagok, viszont a kozmetikai ipar régóta küzd ennek a fájdalommentes kozmetikai alternatívájával. Az orvos-kozmetológia területén a tűs és tű nélküli mezoterápia igazi nagy áttörést jelentett.

Steril, gyógyászati tisztaságú hatóanyagokat juttat a bőr alá közvetlenül a célterületre, a sejtek belsejébe maximális töménységben, minimális veszteséggel a szervezet egészének terhelése nélkül.

Bármely mezoterápiás eljárásról legyen szó a kezelhető tünetek skálája igen széles:

– arcfiatalítás,
– gyulladáscsökkentés,
– hisztamin felszabadulás csökkentése,
– cellulit kezelés,
– alakformálás,
– kötőszöveti gyengeségek kezelése (petyhüdt bőr, stria),
– érfalerősítés,
– hajhullás,
– pigmentfolt problémák,
– mélyrétegi hidratálás.

Kiknek ajánljuk?

A túlzott ultraibolya sugárzás, dohányzás, alkohol, koffein rendszeres fogyasztása felgyorsítja a bőr természetes öregedésének folyamatát. Az ilyen külső hatások valamelyikének rendszeresen kitett bőr számára remek megoldást tud nyújtani a mezoterápia. De minden olyan esetekben érdemes átgondolni a módszer alkalmazását, amikor csökkent a bőr rugalmassága (elaszticitása) vagy fakó fénytelen, szürkés felszíne, a fokozottan vízhiányos vagy fénykárosodott bőr. Hatásos a bőr textúrájának javítására, az arc kontúrjának emelésére.

A kezelés menete:

– arctejes letisztítás
– tonizálás
– hydroabráziós kezelés
– mezoterápiás kezelés
– kényeztető/relaxáló arc-nyak-dekoltázs masszázs

Ha a kezelést kúraszerűen alkalmazzuk, akkor sok esetben mellőzni lehet az erőteljesebb kozmetikai beavatkozásokat. A nyomkodás gyakorta könnyebbé válik, vagy elmaradhat, az elhalt szaru mennyisége minimalizálódik, a gyulladások visszahúzódnak.

A kezelés elérhető mind a budapesti, mind a szegedi üzletünkben.

A kezelés időtartalma : kb. 1 óra

Vissza