Home » Hyaluronsavas hideglézeres ajakfeltöltés

Hyaluronsavas hideglézeres ajakfeltöltés

Szeretnél dúsabb és teltebb ajkakat, anélkül, hogy plasztikai sebészeten kéne megjelenned? Itt a legújabb eljárás, a hideg lézeres ajakfeltöltés hyaluronsavval,fájdalom nélkül. Ez a kombináció garantálja a szexi, csábító, dús ajkakat, készítsd elő a vadító rúzsodat! A hideg lézer alacsony energiát bocsát ki, így ennek hatására a sejtek aktivizálódnak, újsejtképződés indul be. A lézer a sejtek belsejébe juttatja a hyaluronsavat, majd lezárja azokat. Ezzel kezdetét veszi a sejtek feltöltődése és a ránctalanító hatása. A hyaluronsav rendkívül jól megköti a vizet, így tömegének akár ezerszeresét is képes megtartani, ezzel biztosítja a bőr volumenének növelését. Így lesznek az ajkak dúsabbak, teltebbek. A kezelés teljességgel fájdalommentes és nem ismert semmilyen káros mellékhatása. Így előnye a sebészeti beavatkozásokkal szemben, hogy nincs mélyebb beavatkozás, nem károsítja a szöveteket, nem okoz későbbi irritációt. Igény szerint a kezelés megismételhető.

A látvány a legtöbb esetben már a kezelés után is észrevehető, de mivel időbe telik a hyaluronsav hatásának kifejtése, ezért 1-2 nap is eltelhet, mire észrevehető változás jön létre. A kezelés után érdemes több ásványvizet fogyasztani, mivel az elősegíti a hyaluronsav vízmegkötő képességének kifejtését.
– A hyaluronsav kiváló vízmegkötő képességgel rendelkezik, ami tömegének akár ezerszeresét is képes felvenni.
– A hyaluronsav biztosítja a bőr kellő rugalmasságát és volumennövelő hatással rendelkezik.
– Elindul az egészséges, új sejtképződés, így az ajakbőr teltebb, ránctalanabb lesz.
– A hideg lézer a hyaluronsavat a megfelelő szövetekbe juttatja, majd lezárja azokat.
– Az eredmény teltebb, dúsabb ajkak.
– Fájdalom és mellékhatás nélkül!

A kezelést kúraszerűen: 3 – 5 alkalommal célszerű használni és az elért eredmény megtartásáért havi vagy kéthavi alkalommal 1 kezelés szinten tartás végett.

A kezelés mind a budapesti, mind a szegedi üzletünkben igénybe vehető.

Vissza