Home » Hideg lézeres ráncfeltöltés kollagénnel

Hideg lézeres ráncfeltöltés kollagénnel

A mindennapi gondok, problémák, és az idő múlása ráncok formájában nyomot hagynak arcunkon. A ráncfeltöltés ideális megoldás azoknak, akik szeretnék az arcukon a kor előre haladtával megjelenő ráncokat korrigálni, az arckontúrjukat megváltoztatni, egy gyors, megbízható, fájdalommentes és egyszerű, nem műtéti eljárás formájában.

Ráncfeltöltés olyan esetekben javasolt, amikor az arcon lévő kisebb ráncvonalak mélyülni kezdenek, vagy nagyobb besüppedések alakulnak ki.

Az arc bőrének ráncosodása az életkor előre haladtával jelenik meg, és egyénenként eltérő időben és mértékben, különböző korban kezdődik. Az öregedési folyamat mellett a ráncképződést erősíti a túlzott napozás, a szolárium használata, a fogyókúra és egyes betegségek is.

A kor előre haladtával a bőr is veszít rugalmasságából. Csökken a kollagén, a rugalmas rostok száma,a bőr vízmegtartó képessége. Jellegzetesen mély depressziós redő alakul ki az orr mellett, a szájzugok irányába. Az alsó és a felső ajkak körül finomabb, a szájnyílásra merőleges irányú ráncolat alakul ki. Laza, petyhüdt, mélyen ráncos arcbőr esetében inkább fiatalító, ránctalanító műtét javasolt.

Ráncfeltöltés olyan esetekben javasolt, ha a páciens kérése az, hogy az arcán lévő kisebb ráncvonalakat, illetve a nagyobb besüppedéseket kezeljék. Leggyakrabban a szemöldökök között, orr, száj mellett lévő ráncokat töltik fel. Ráncfeltöltés során átmenetileg jobban kisimulnak a zavaró, mélyebb vonalak. Az orr, a szájszöglet, az ajkak és a szemek közti redők feltöltésére a plasztikai sebész ráncfeltöltő hatású anyagot fecskendez be a ráncok alá, a bőr felszíni rétegébe, melynek hatása átlagosan egy évig tart.

Ráncfeltöltésre alkalmas készítmények (felszívódó készítmények):
• saját zsír
• hiarulonsav
• kollagén

Időtartam: Egy-egy ráncfeltöltés 20-30 percet vesz igénybe csupán.

Használata kúraszerűen javasolt, 3 – 5 alkalom. A kezeléseket a kúra ideje alatt hetente javasolt elvégezni. Majd szinten tartásként havonta, kéthavonta egy kezelés szükséges.

Eredmény:

A ráncfeltöltés eredménye azonnal látható. Nincs hosszadalmas gyógyulási időszak, a kezelést követően azonnal folytathatja napi teendőit . A készítmény minőségétől és hosszú hónapokig tartó fiatalos megjelenést biztosít.

A kezelés mind a budapesti, mind a szegedi üzletünkben igénybe vehető.

Vissza