Home » Gyümölcssavas bőrmegújító halványító SZŐLŐTÖRKÖLY kezelés

Gyümölcssavas bőrmegújító halványító SZŐLŐTÖRKÖLY kezelés

Egy nagyon hatékony, hámlasztó, és vérkeringés serkentő gyümölcssav kezelés. Az elhalt hámsejtek eltűnnek, a pigment foltok és májfoltok elhalványulnak, a bőr finomodik, és még lélegzőbbé válik.

A szőlőmag őrlemények és kivonatok, akár csak a jó borok, kiváló antioxidáns hatásúak, de mindemellett még hozzájárulnak ahhoz is, hogy megerősítsék a bőrben a kollagén rostokat, s ezzel visszaállítsák a bőr rugalmasságát, növeljék védekező képességét, s nem utolsó sorban elodázzák az öregedést, a ráncok kialakulását! A szőlőtörköly és a szőlőmag olaj jól ismert hatása még, hogy segít megőrizni az érfalak épségét és rugalmasságát, ezzel jótékonyan hat a vérkeringésre, és megelőzi a látványában csúnya, és az egészségre is káros értágulatok kialakulását.

A felhasznált tiszta alpesi szőlőtörköly nagyon gazdag OPC (oligomer proantocianidin) hatóanyagban, amely egy kiváló antioxidáns (jelenleg a világon a legerősebb!), valamint C-és E-vitaminokban, így segít a káros szabad gyökök kiürítésében, és az öregedés késleltetésében. A Kurland szőlőtörköly, tartalmát tekintve azáltal több a piacon kapható más hasonló termékekkel szemben, hogy a szőlő összes szerves része megtalálható benne: mag, héj, szár stb.

A kezelés eredménye:
– A bőr egészséges, üde színű lesz
– Csökkennek a pigment foltok
– Csökkennek a ráncok
– A bőr hatóanyag felvétele megnő
– A bőr anyagcseréje és keringése serken
– Megelőzi az értágulatok kialakulását
– Rugalmasabb lesz a bőr

A kezelés menete:

Az arc alapos letisztítása után (Aloe vera gél) a kezelt bőrfelületet tiszta citromlével törlöm át. A Szőlőtörkölyös, szőlőmag olajat is tartalmazó arcmaszkot felviszem a kezelt bőrre, majd a 15-20 perces hatóidő letelte után letörlöm. A kezelést a bőrtípusnak megfelelő befejező krémmel zárom.

A kezelés időtartama: 40 perc

Milyen gyakran ajánlott a kezelés?

A kezelést ősztől tavaszig ajánljuk vendégeinknek.

Ha komolyabb problémát szeretnék megoldani, például ráncok csökkentése, bőrfiatalítás, hosszan tartó üde bőr, akkor ajánlott egy 6 kezelésből álló kúrát végezni heti 3 alkalommal.

Ha 30 évnél fiatalabb vagy, és nem problémás a bőröd, akkor már havonta egy kezeléssel késleltetni lehet a bőr öregedését, és fenntartható a bőr hidratáltsága, egyensúlya megfelelő otthoni ápolással.

Ha sápadt, fakó a bőröd, ajánlott egy 6 kezelésből álló kúrát végezni heti 3 alkalommal, így bőröd keringése serken, és újra élettel teli lesz az arcod.

KORPÁS SEBORRHOEA-s bőrű vendégeknek különösen ajánlott! + 20 perc indiai fejmasszázs

A kezelés mind a budapesti, mind a szegedi üzletünkben igénybe vehető!

Vissza