Home » Fotorejuvenáció

Fotorejuvenáció

A fotorejuvenáció fénnyel történő komplex bőrfiatalítást jelent. A technológiát a világ számtalan országában alkalmazzák a bőresztétikai kezelések során, amelynek eredményeképpen éveket fiatalodhat úgy, hogy a változás fokozatosan következik be (3-4 hónap elteltével), a finom ráncok száma és mélysége csökken, az arc bőre feszesebbé válik, tónusa fokozódik, erőteljes kollagén újraképződés kezdődik el, amelyek mind az un. thermo-lifting hatáson alapulnak.

Bőrünk három rétegű: a hám, az irha és a bőralja alkotja.

A hámot igen jól lehet kozmetikumokkal kezelni (tisztítás, hámlasztás, hidratálás, stb.), folyamatos bőrápolással épségét hosszú éveken keresztül fenn lehet tartani. Azonban a kozmetikumok az irhába bekerülve fokozatosan lebomlanak.

A különböző krémek, ampullák a meglévő rostokat tartják karban, ám nincs olyan készítmény, mely új rostok képződését segítené elő. A kollagén és elasztikus rostok a 20. életév után minden évben 1%-ukat veszítik el. A technológiának köszönhetően olyan új eljárást tudtak kifejleszteni, melynél olyan kis ideig hevítik a bőrt, amely nem okoz sérülést, látható nyomot, fájdalmat, ugyanakkor az irha sejtjei olyan erős ingert kapnak, hogy újra elkezdenek rostokat (kollagént és elasztint, melyek a bőr elasztikusságáért felelősek) termelni.

A kezelés hatására a kollagén újjáépíti önmagát, majd ez az új kollagén betölti a réseket, üres területeket a ráncban és a repedésekben. A fotorejuvenációs kezelés hatására a bőr vízmegkötő képessége többszörösére növekszik, így a kapcsolódó hidratáló kezelések hatásfoka is nagymértékben megnő. Ez olyan bőrfiatalító beavatkozás, mely a bőrfelületet annak megsértése nélkül, de minden rétegére hatva komplexen kezeli. A bőr szemmel láthatóan feszesebb, fiatalosabb, hamvasabb lesz.

A kezelésen kúraszerűen érdemes résztvenni.

A teljes bőrfitatalító program 5-6 alkalmat jelent, háromhetente kb. 20 perc hosszúságú kezeléssel.

A kezelést mind a budapesti, mind a szegedi üzletünkben igénybe vehető.

Vissza