Home » Exkluzív ránctalanító, regeneráló tojás őssejttel 40+

Exkluzív ránctalanító, regeneráló tojás őssejttel 40+

A Kurland Stem cell növényi őssejt krémek segítségével orvosi beavatkozás nélkül is felvehetjük a harcot a ráncok ellen, mivel felélesztik az elöregedett sejteket, és fokozzák azok egészséges funkcióit! A növényi őssejt védi a bőr sejtjeit, meghosszabbítja azok életét, megőrzi a bőr életerejét és fiatalos kinézetét.

Mivel ez a krém a Kurland által kivont, és világszabadalommá választott CHARISMON® őssejtet is tartalmazza, problémás bőrökre príma választás. Kúraszerű használata megszünteti a gyulladásokat, és helyrehozza az irritált bőrt pl. gyulladt aknés hát!

Szinergikus összetételéből adódóan kis mennyiségben is nagy eredményre képes!

Nagy mennyiségben tartalmaz Omega 3 és 6 zsírsavakat, értékes kecskevajat, és co-enzym Q10-et, melyek gyulladás gátlók, sebgyógyítók és nyugtatók, így ez a krém kivételesen ajánlott érzékeny, irritált bőrre, pikkelysömörre, neurodermatitiszre, gyulladt, és rosacea-ra hajlamos bőrre. Parabeneket nem tartalmaz. Tökéletes a ráncok és striák csökkentésére, és bőr rugalmasítására is.

A Kurland Stem cell növényi őssejt krémek

A Stem cell Malus Domestica (Alma) őssejt krémen kívül kizárólag nálunk kapható a Stem cell TOJÁS őssejt krém problémás bőrre (gyulladásra hajlamos, érzékeny, rosacea-ra hajlamos), valamint a Stem cell KAVIÁR őssejt krém érett bőrre, az 50 év feletti korosztálynak. Használatuk egyszerű! A hatóanyagban gazdag krémet reggel és este masszírozd be megtisztított arcbőrödre. A hatás azonnal szembetűnő!
Maximális higiénia: a kezelés során ill. az otthon használt Stem cell krémek ún. “airless technológiával” készülnek: ezzel a forradalmian új kiszereléssel a tégelyek tartalma sem levegővel, sem baktériumokkal nem tud érintkezni.

A Kurland Stem cell arckezelés hatásai a bőrre 2 hónapos kúra után:
– Fokozza a sejtek aktivitását
– Csökkenti az öregedés jeleit
– Csökkenti a ráncok mélységét
– Fokozza a bőr vérkeringését és anyagcseréjét
– Javítja az erek állapotát
– Megakadályozza a bőr sorvadását
– Tartalmazza az élő sejt építőköveit
– Véd az UV fény ártalmai ellen

Próbáld ki Te is növényi őssejt kozmetikumainkat, melyek a fiatalság valódi forrásai!

Már 2 hét alatt látványosan csökkennek ráncaid!

Problémás, gyulladt bőrre: Ránctalanító krém TOJÁS őssejtekkel

A kezelés időtartalma: kb. 60 perc

Használata: elsősorban a 40-50 éves korosztálynak ajánlott, a bőr regenerálására, feszesítésére és ránctalanítására, illetve nagyon problémás (aknés, heges, irritált) bőr esetén, kúraszerűen, 4 héten át. Mindezeken túl! Használata nagyban meggyorsítja a kozmetikai sminktetoválások (szemöldök, szemhéj, száj) után történő természetes gyógyulási, regenerálódási folyamatot.

A kezelés mind a budapesti, mind a szegedi üzletünkben elérhető!

Vissza