Home » Exkluzív bőrfiatalító kúra alma őssejttel 30+

Exkluzív bőrfiatalító kúra alma őssejttel 30+

A Kurland Stem cell növényi őssejt krémek segítségével orvosi beavatkozás nélkül is felvehetjük a harcot a ráncok ellen, mivel felélesztik az elöregedett sejteket, és fokozzák azok egészséges funkcióit! A növényi őssejt védi a bőr sejtjeit, meghosszabbítja azok életét, megőrzi a bőr életerejét és fiatalos kinézetét.

A nővényi őssejtekkel kapcsolatos kozmetikai kutatás egy savanyú és kihalófélben lévő almafajjal (Uttwiler Spätlauber) kezdődött. Ez a svájci Alpokból származó unalmas kis alma mára már világhírű celebbé nőtte ki magát a kozmetikai cégek felkarolásának köszönhetően.

Azért figyeltek fel rá, mert gyümölcsei rendkívül hosszú ideig eltarthatók anélkül, hogy fonnyadni kezdenének, mint mezei társaik. A kutatók azt vélték feltételezni, hogy ha az ezért felelős anyagot ki tudnák vonni és a bőrbe juttatni, akkor mi is később kezdenénk öregedni, „fonnyadni”. A kozmetikai cégeknek több sem kellett, rögvest lecsaptak az almára, és vadul vizsgálni kezdték, mi az oka ennek az “eszméletlen” nagy ellenálló képességnek, és hogyan lehetne kivonni, majd piacra dobni a fiatalság elixírjét. Egy kozmetikai vállalat biológusai rájöttek arra, hogy az alma ellenálló képessége annak köszönhető, hogy hihetetlenül hosszú élettartamú és az átlagosnál több őssejtje van.

Az elvégzett kutatások azt bizonyították, hogy a növényi őssejtes kezelések a bőr őssejtjeinek élettartamára és „vitalitására” pozitív hatással bír, ezzel fokozva a bőr megújuló képességét. Egy másik kísérletben a bőr öregedési folyamatait felgyorsító UV-fénnyel szembeni nagymértékű védő szerepük bizonyosodott be. Az elképesztő eredmények hátterében korábban az a feltételezés állt, hogy a bőr őssejtjeit külső eszközökkel mintegy át tudjuk programozni, és munkára tudjuk bírni.

A találmány 2008-ban Innovatív Díjat nyert. A későbbi kísérletek igazolták, hogy a Stem cell krémek erősítik a bőr védekező képességét és segítik a bőr regenerálódását.

A Kurland Stem cell növényi őssejt krémek

A Stem cell Malus Domestica (Alma) őssejt krémen kívül kizárólag nálunk kapható a Stem cell TOJÁS őssejt krém problémás bőrre (gyulladásra hajlamos, érzékeny, rosacea-ra hajlamos), valamint a Stem cell KAVIÁR őssejt krém érett bőrre, az 50 év feletti korosztálynak. Használatuk egyszerű! A hatóanyagban gazdag krémet reggel és este masszírozd be megtisztított arcbőrödre. A hatás azonnal szembetűnő!
Maximális higiénia: a kezelés során ill. az otthon használt Stem cell krémek ún. “airless technológiával” készülnek: ezzel a forradalmian új kiszereléssel a tégelyek tartalma sem levegővel, sem baktériumokkal nem tud érintkezni.

A Kurland Stem cell arckezelés hatásai a bőrre 2 hónapos kúra után:
– Fokozza a sejtek aktivitását
– Csökkenti az öregedés jeleit
– Csökkenti a ráncok mélységét
– Fokozza a bőr vérkeringését és anyagcseréjét
– Javítja az erek állapotát
– Megakadályozza a bőr sorvadását
– Tartalmazza az élő sejt építőköveit
– Véd az UV fény ártalmai ellen

Klinikailag bizonyított 20 nő bevonásával tesztelték a Malus Domestica Alma őssejt krémet, melybe 2 százalékos Malus Domestica kivonat került. A résztvevők napjában kétszer használták a krémet, ennek hatására pedig két hét után 8 százalékkal, négy hét elteltével pedig 15 százalékkal csökkentek a ráncaik. A 28 napos kúra során a hatás szemmel látható: az öregedési folyamatok lelassulnak, a ráncok mélysége csökken, a bőr megfiatalodik.

Próbáld ki Te is növényi őssejt kozmetikumainkat, melyek a fiatalság valódi forrásai!

Már 2 hét alatt látványosan csökkennek ráncaid!

Fiatalos bőrre: Ránctalanító krém ALMA őssejtekkel (Malus Domestica)

Használata: a 30 – 40 éves korosztálynak ajánlott a ráncok csökkentésére, kúraszerűen, 4 héten át.

A kezelés időtartalma: kb. 60 perc

A kezelés mind a budapesti, mind a szegedi üzletünkben elérhető!

 

Vissza