Home » Carbon laser peeling – a problémás bőr kezelésére

Carbon laser peeling – a problémás bőr kezelésére

Carbon –peeling – avagy pórus összehúzás és gyulladáscsökkentés egy speciális eljárással

Forradalmi bőrszépítő innovatív újdonság a szépségápolásban.

A carbon -peeling kezelési során a lézersugár és az erre kifejlesztett speciális carbon-krém együttes hatásával, melyet vékony rétegben viszünk fel a kezelendő testrészre, csökkenti a pórusok méretét, aknés hegekre és a finom ráncokra is optimális megoldást nyújt.

Carbon-krém részecskék behatolnak, a pórusokba ahol a lézer energiája elnyelődik a pórusban, ezzel mintegy megtisztítva és csökkentve a gyulladást. Hosszútávon stimulálja a pórusok falát, amely összezsugorodik. A rendszeres kúraszerű kezelések csökkentik az aknés hegek kialakulást, egyenletes pigmentációt eredményeznek a gyulladt foltos aknés elváltozások helyén. Tisztítja a pórusokat, szép, egészséges és sima bőrt.

 

A problémás bőr kezelése mindig nagy kihívás egy kozmetikus életében, ezért kerestem mindig valami új és hatásos módszert, ami reményt adhat sok-sok tini és annál is több felnőtt vendégem
számára. Mivel a Q-kapcsolt Neodinium lézerek már rendelkezésemre álltak tetoválás eltávolítás és körömgomba kezelés szempontjából, adódott a kérdés, van-e bármilyen más kezelési repertoár, ami ugyanolyan bámulatos eredményeket produkál, mint fent említett kezelések.

Az anyacég akivel kapcsolatban állunk különleges Carbon-peeling kezelésről informált, melyhez Magyarországon csak nálunk kapható fejegység és nanotechnológiás szén alapú kezelő krém tartozik.

Mi is ez az eljárás tulajdonképpen, kiknek és milyen célból ajánlható?

A neodinium lézerekhez kapható speciális csiszolású szűrő felhelyezése után egy vékony rétegben felvitt carbon-krémet aplikálunk a vendégünk bőrére, majd teljes körű biztonsági intézkedések és szemüveg viselete mellett a kezelt területet lézerfénnyel kezeljük.

A kezelés során a vékony rétegben felvitt szén alapú nanotechnológiás krém, teljesen eltűnik. A teljes folyamat lényege a fény adszorpció-elnyelődés. A szén-részecskék a lézerfénnyel találkozva „felrobbannak”behatolnak a pórusokba ott pedig gyulladáscsökkentő és faggyúmirigy tevékenység gátló hatással szüntetik meg a zsíros és problémás bőrt. Azonnal hatásként a pórusok mérete csökken,zsugorodik, simává és egyenletesebbé válik vendégünk bőre. Finom hámlás követi a kezelést, ami biztosítja a bőr megújulását.

A Carbon-peeling rendszeres használata normál bőrű vendégeink esetén kollagén –stimuláló, regeneráló, bőr rugalmasságot biztosító.Csökkenti a hegesedéssel járó aknék kialakulását,kialakítva az egészséges szaruképzést.

A kezelésről és utókezelésről:

A kezelés előtt bőrtípusnak megfelelő arctejjel és tonikkal történő lemosása után a már említett carbon-krémet felkenjük a kezelendő területre és biztonsági intézkedések mellett megkezdjük a kezelést.

A kezelés maximum 15-20 perc. A kezelés után nyugtató pakolást helyezünk fel, majd a pakolás eltávolítását követően, fényvédő krémet rakunk a kezelt területre befejezésként.

A kezelés fájdalom mentes, gyors és 4 kezelés után –amit 2-3 hét alatt szükséges elvégezni -(3-4 naponta esedékes) folyamatosan javuló bőrt kapunk. A kezelést ún. fenntartó kezelésekkel (2-3 havonta) kell megerősíteni.A 3-4 kezelés után megakadályozza új aknék, komedók képződését és a meglévő gyulladásokat is normalizálja.

A kezelés mind a budapesti, mind a szegedi üzletünkben igénybe vehető.

Vissza