Home » Botox hatású ránctalanítás, tű nélküli mezoterápiás kezeléssel

Botox hatású ránctalanítás, tű nélküli mezoterápiás kezeléssel

Ez egy új kezelés, a tű nélküli mezoterápia, amely az aktív bőrfiatalító hatóanyagokat – más néven koktélt – a bőr mélyebb rétegébe és zsírsejtekbe juttatja be.Ezen kezelés során „tiszta kozmetikai botulin toxint” juttatunk be a bőrbe ultrahang segítségével, melynek hatására az arcbőr megfiatalodik. A kezelés csak krémekkel, illetve a fiatalságot segítő hatóanyagokkal történik, ezért botox hatású, és ez nem egyenlő a bőrbe befecskendezett botoxxal! A speciális krémek hatóanyagai segítenek ellazítani a mimikai ráncokért felelős kis idegeket, ezáltal a bőr simává válik, kifeszül. A kezelések nagyobb felületen is hatásosak, tű és fájdalom nélkül.A ránctalanításra alkalmazott eljárás elősegíti a kollagén és elasztán képződést, hidratálja és tonizálja a bőrt (szem és száj körül, homlok, arc, nyak és dekoltázs). A bőr alá juttatott koktél nemcsak táplálja a bőrt, de méregtelenít, nyugtató és regeneráló hatása van. Serkenti az immunrendszert és gyulladáscsökkentő.

  • Gátolja az idegsejt és a mimikai izmok összehúzódásához szükséges ingerület átvitelét,ezáltal a kezelt területen csökken a ráncok mélysége.
  • A kezelés hatékonyan gátolja a homlokráncok,a szem,ill. a száj körüli ráncok megjelenését és javítja a bőr hajszáleres keringését.
  • A kezeléssorán “tiszta kozmetikai botulin toxint” juttatunk be a bőrbe ultrahang segítségével, melynek hatására az arcbőr megfiatalodik.
  • Az eljárás során speciális hullámok segítenek abban, hogy a kozmetikumok értékes hatóanyagai a bőr mélyebb rétegeibe is eljussanak a lehető legoptimálisabb hatás érdekében.
  • A mélyebbre juttatott hatóanyagok a jobb felszívódással nagyobb hatást érhetnek el.– Az eljárás teljesen fájdalommentes.
Egy kezelés: kb. 50 perc
A kezelés mind a budapesti, mind a szegedi üzletünkben igénybe vehető.

Vissza