Home » Azonnali hatású extra feszesítő kezelés mezoterápiával, Bio faceliftinggel

Azonnali hatású extra feszesítő kezelés mezoterápiával, Bio faceliftinggel

Tű nélküli mezoterápiával Bio hatóanyagot juttatnak a bőr mélyebb rétegeibe ezáltal fiatalodik

A kezelés hatékonyan gátolja a homlokráncok,a szem,ill. a száj körüli ráncok megjelenését és javítja a bőr hajszáleres keringését

A botox hatású tű nélküli mezoterápia során a bőr felszínén átjutó speciális hullámok nem csak a természetes kollagén termelődését segítik elő, de utat nyitnak a botox hatású hatóanyag előtt is, ami ellazítja az arc mimikai izmait, így jelentősen csökkennek a ráncok a száj vonalában és a szemek körül is.

A kezelés teljesen fájdalommentes, a hatás pedig azonnal látszódik: a bőr kisimul, visszahúzódik az arc vonalai köré, a ráncok feltöltődnek.

A stresszes, vízhiányos arcbőrön csodát tud tenni már egy kezelés is. Érettebb arcbőr esetén 4 kezelés már tartós eredményt tud biztosítani.

Az arc feszesítő program lépései:
– ultrahang segítségével hyaluronsav gélt juttatunk be a bőr rétegeibe
– rándió frekvenciás eljárással kombináljuk, ami új kollagénstruktúrákat hoz létre a bőrben, ez biztosítja a hosszú távú hatást: a hyaluronsav gél egy mikro molekulájú gél, – amit tű nélkül juttatunk a bőr alá, mely méreténél fogva képes átjutni a mélyebb rétegekbe is -, ami a szövetekben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt és teltebbé teszi a kötőszöveteket, ez által a bőrfelszín homogénné és ragyogóvá válik.
– A rádió frekcencia (RF) és az infravörös energia (IR) kombinációját alkalmazza a technológia arc feszesítés és bőrfiatalítás céljából. Az infravörös fény hatására a kollagén állomány javulása látható, az RF hatására a rostok rugalmassága növekszik, így tonizálva és feszesítve az arcbőrt.

Nyáron is elvégezhető kezelés!

Időtartam: egy program általában 40-50 percet vesz igénybe, de kúraszerű alkalmazása javasolt : 1-4 alkalom (2-3 hetente)

Mellékhatás, szövődmény: nincs, az eljárás teljesen fájdalom mentes, egy igazán kellemes kezelési forma.
A kezelés mind a budapesti, mind a szegedi üzletünkben elérhető!

Vissza