Home » Arc velaslim

Arc velaslim

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, ki a legszebb a vidéken? … Te vagy az! Szeretnél te is egy tündérmese főszereplője lenni és az idő múlásával is ezt hallani? Állítsd meg az arcbőrön az idő múlását, fájdalom és kockázat nélkül. Nem kell plasztikai sebészet, hogy arcod visszanyerje a szépségét, rugalmasságát és feszességét. Itt a forradalmi megoldás, a VelaSlim arcreform kezelés. Több technológiát magába egyesítve biztosítja a többszörös fiatalító hatást. Ezt a kezelést egyre több híresség is választja a plasztikai sebészet helyett.
Mi ez a VelaSlim arckezelés?Tartalmazza a rádiófrekvenciát, amely felébreszti a kollagén és a fibroblaszt sejteket (ezek felelősek többek között a bőr rugalmasságáért). Jöhet a pulzáló vákuum mellé, amely beindítja a mikro keringést és a méregtelenítő folyamatokat, javítja a sejt közötti anyagcserét. Az infravörös lézer fokozza a sejtek bio-kémiai aktivitását és az erőteljes oxigenizációs hatás révén fiatalítja a bőrstruktúrát. Még egy nagyon fontos tényező, hogy a hatást tartósan érezheted! Természetesen a kezelés mechanikája és technológiája ennél sokkal összetettebb, de egy a lényeg: arcreform csúcskezeléssel. A kezelések hatására a bőr visszanyeri a rugalmasságát, feszességét, a ráncok mélysége csökkenek, a kezdetleges ráncok eltűnnek.

  • A VelaSlim 2007-ben megkapta az FDA amerikai tanúsítványát a rendkívüli hatékonyságról.
  • Több technológiát magába egyesítve többszörös fiatalító hatást biztosít.
  • Vákuum, rádiófrekvencia, infravörös lézer hatása egyben.
  • Az arcbőröd visszanyerheti egykor fiatalkori állapotát, akár 10 évet fiatalodhatsz.
  • A hatást már egy alkalom után is érezheted, de kúraszerűen a leghatásosabb, ezért is kínálunk a számodra egyszerre 3 alkalmat.
  • A kezeléseket súlyos betegség fennállása esetén (daganatos megbetegedés, pacemaker) vagy terhesség ideje alatt nem veheted igénybe.

Próbáld ki és győződj meg a saját szemeddel, bőröddel a rendkívüli hatékonyságról!
A kezelés mind a budapesti, mind a szegedi üzletünkben igénybe vehető.

Vissza