Home » Lézeres tetoválás-eltávolítás

Lézeres tetoválás-eltávolítás

Változnak az idők, valamikor azt gondoltuk, hogy a tetoválások életre szólnak, de valamikor te is azt gondoltad, hogy örökké szeretnéd látni azt a bizonyos nevet, színes csillagot vagy éppen fogai között rózsát tartó koponyát, amit magadra varrattál.

Ha a véleményed közben megváltozott, semmi baj, hiszen a tetoválás-eltávolítás is más lett. Ma már nem kell plasztikai kés alá feküdnöd, hogy utána fájdalmas, bőrmaró eljárásokkal tüntesd el a maradék pigmentet és a hegesedést.

A Q Switch lézeres tetoválás-eltávolító géppel hegmentesen és enyhe fájdalommal, néhány alkalom után véglegesen eltüntethető a nem kívánt tetoválás.

Az eljárás lényege, hogy a lézer olyan gyorsan pulzál, hogy hamarabb feltöri a tintát, mintsem az élő szövetben kárt tenne, ráadásul a különböző hullámhosszok a fekete és a színes tintával is elbánnak.

Ints búcsút a rosszul sikerült, vagy megunt tetoválásodnak!

A kezelés előtt egy állapotfelmérés történik és személyes konzultáció szükséges. 5×5 cm nagyságú bőrfelületen, sötét és világos (színes) ábrák eltüntetésére egyaránt lehetséges.

A kezelések számát befolyásolja a tinta behatolási mélysége, színe és mennyisége, az egymásra helyezett rétegek száma, az alkalmazott festék pigmentek minősége és hogy profi vagy amatőr tetováló dolgozta-e be a festéket.

A kezelés egyenlőre csak a budapesti üzletünkben vehető igénybe, de hamarosan Szegeden is!

Vissza