Home » “Kleopátra” Alpesi kecsketejes hidratáló, anti-aging arc-, és dekoltázs kezelés

“Kleopátra” Alpesi kecsketejes hidratáló, anti-aging arc-, és dekoltázs kezelés

Egy igazán kényeztető arckezelésre vágysz? Szépülj Kleopátra módszerével! Készítsd fel arcbőrödet a hidegebb hónapokra egy luxus arckezeléssel!

Kleopátra királynő szépségének egyik titka a tejben való fürdőzés volt, ami mai napig legendás rituálé. Előszeretettel használta bőrápolásra a kecsketejet, tudván, hogy a bőrt bársonyossá teszi, fokozza a jó közérzetet, és gyógyhatással rendelkezik! A Kleopátra kezeléssel felfedezheted a kecsketej kényeztető erejét, és bőröd bársonyosabb lehet, mint valaha!

A kecsketejből készült vaj öregedés gátló, anti-oxidáns A,B,C és D-vitaminokban rendkívül gazdag, melyek védik és regenerálják a bőrt. A kecsketej ugyanakkor létfontosságú ásványi anyagokat és nyomelemeket, pl. kalciumot, foszfort, káliumot, magnéziumot, jódot, és cinket is jelentős mennyiségben tartalmaz. Elektrolit tartalma miatt gyulladáscsökkentő hatású, ezért külsőleg használva alkalmas a bőrallergia, ekcéma és kiütések enyhítésére is.

A Kurland termékcsalád tagjai (német) parabén-, tartósítószer- és illatmentes natúr kozmetikumok. A kezelés láthatóan erősíti, rugalmasítja, és hosszan tartóan hidratálja bőröd, így az bársonyosan selymes és puha lesz, amit még a szépséges Kleopátra királynő is megirigyelne!

A komplex, 90 perces bőrszépítő kezelés lépései:
– Bőrtípus szerinti letisztítás
– Arctonizálás
– Elhalt hámsejtek eltávolítása enzimatikus peelinggel
– Kecsketejes Kleopátra pakolás felhelyezése helyspecifikusan
– Kecskevajas tápláló arc-nyak-dekoltázs masszázs
– Kecskevajas befejező krém bőrtípusnak megfelelően

Ezt a kezelést száraz és érzékeny bőrre kifejezetten ajánljuk!

A kezelés mind a budapesti, mind a szegedi üzletünkben igénybe vehető!

Vissza