Home » Hyaluronsavas hideglézeres arckezelés – ráncfeltöltés

Hyaluronsavas hideglézeres arckezelés – ráncfeltöltés

„a lézer aktivizálja a bőr sejtjeit, megújítja a sejthálót”

A hideg lézer az infravörös tartományban működő, 808 nm hullámhosszú, nagy energiájú speciális fényforrás.

A vele történő kezelés fájdalommentes, mert egy hatvan perces kezelés során a bőr maximum 1 Celsius fokot melegszik, így nem áll fenn a megégés kockázata. A kezelés során a sejtek feltöltődnek energiával, a bőr megújul.

A lézer hatásai:
– biostimuláló: az elöregedett sejtek a lézerfény hatására aktivizálódnak
– javítja a keringést
– élénkíti az anyagcserét, javítja a tápanyag felvételt
– hatékonyabbá teszi a méregtelenítést, serkenti a sejtosztódást
– megújítja a sejthálót, helyreállítja a sejtek magja és membránja közötti kapcsolatot

Mire jó?

A lézer jótékony hatást gyakorol az acnéra, hegekre, allergiára, psoriasisra, ekcémára, terhességi csíkokra. A lézer segítségével a bőrünk számára fontos anyagokat tudunk a sejtekbe beépíteni.

HATÓANYAG BEVITEL SEJTSZINTEN!

A hideg lézer a hozzá speciálisan kifejlesztett szérumból a sejtek belsejébe juttatott hyaluronsav molekulákat rétegesen megköti és hálószerűen összekapcsolja. Miért fontos bőrünknek a hyaluronsav pótlása? A hyaluronsav az emberi test természetes alkotóeleme, a kötőszövetben található és serkenti a kollagén és elasztin újraképződését valamint a bőr folyadék megkötő képességéért is felelős. A bőr rugalmasságát a hyaluronsav tartalom határozza meg! Fiatal korunkban még magas a bőr hyaluronsav tartalma de az évek múlásával sajnos ez drasztikusan csökken! 40 éves korra megfeleződik, 60 éves korra pedig az eredeti hyaluronsav tartalomnak mindössze a 10%-a marad! A hideglézeres kezelés lehetővé teszi, hogy sejtszinten pótoljuk bőrünk hiányzó hyaluronsav tartalmát! A kezelésnek azonnali, látványos hatása van!

A hyaluronsav ugyan olyan része a szervezetünknek, mint a kollagén, az elasztin, illetve az aminosavak. Egészen pontosan szöveteink egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme. Ez a kis titokzatos sav felelős a szöveteink (csont, porc, bőr, izom) rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért. A hyaluronsav a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva az adott szerv (pl. bőr) rugalmasságát és feszességét.

A hyaluronsavas ráncfeltöltés során alkalmazott feltöltő anyag egy hosszú hatású kristálytiszta gél állapotú anyag, amely ránctalanításra használható. A stabilizációs eljárásának köszönhetően a töltőanyagban található hyaluronsav szerkezete gyakorlatilag teljesen, 99%-ban megegyezik a testben természetesen található hyaluronsavéval, a hatóanyag ezáltal biológiailag teljesen lebontható természetes alapanyag.

Az arckezelés lépései:
1, Az arc általános tisztítása/ pórusok megnyitása.
2, A hyaluronsav felvitele/bedolgozása az arc megfelelő rétegeibe.
3, Hideg fényű lámpával a pórusok lezárása.

Ajánlott kezelés 5-6 alkalom.

Hozd formába az arcod!

A kezelés mind a budapesti, mind a szegedi üzletünkben igénybe vehető.

Vissza