Home » 3D vibrotréner

3D vibrotréner

A vibrációs tréner a 3D-s vibrációval az izmok reflexív összehúzódását kihasználva fejti ki a hatását a testre. A vibrációk miatt a feszített izom reflexíven ellenfeszül és ezzel intenzív ellenhatást fejt ki. A gyakorlatok nagyon effektívek és nem időigényesek: akár napi 10 perc is elég lehet a várt hatás érdekében.

A vibrációs tréner 20-60 Hz-es vibrációval a felső zsírréteget elégeti, így a narancsbőr ellen is hatékonyan vállalja fel a küzdelmet. A vibrációs tréner javítja a vérkeringést, kellemesen maszírozza a hátat, a karokat és a lábat, jótékony hatással van az izomproblémákkal küzdők és merev ízülettel rendelkezők számára.

A legtöbb gyakorlat statikus – a személyre szabott frekvencián rezgő gépen kell megtartani magunkat-, és bár ezek többsége elsőre nem könnyű, nem erőltetjük túl a kényes területeket: a térdet, a bokát vagy éppen a vállakat, a csuklót.
• Kifejezetten ajánlott szülés után, az izmok állapotának és tónusának helyreállítására.
• Sportsérülések után rehabilitációs időszakában is használható.
• Cukorbetegek és túlsúlyos vendégek is használhatják.

Ez egy modern edzésforma, a billegő-mozgó padon állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, mely beindítja a központi idegrendszert, az agy pedig utasítást ad az egyensúly fenntartásában részt vevő összes izomnak a korrigálásra, azaz az izomzat automatikusan “ellen tart”. Anélkül végzi a testünk a gyakorlatokat, hogy az bármilyen megerőltetéssel is járna, szóval egy rendkívül kényelmes, mégis hatékony edzésformáról beszélünk. Egyetlen másodperc alatt akár 10-60 izom-összehúzódást is elérhetünk, melyet tudatosan, edzőtermi körülmények között szinte lehetetlen lenne megvalósítani. Akár utcai ruhában is végezheted a gyakorlatokat. A testvibrációs tréning kíméli az ízületeket, ez a 10 perc mégis felér egy 50 perces edzéssel. Próbáld ki, mert megéri és mindössze alkalmanként 10 perc kell hozzá! Ez az edzésfajta nagyon jól beindítja a vérkeringést, javítja a teljes test oxigén ellátását. Így sokkal fittebbnek és energikusabbnak fogod érezni magad. A rendszeres testvibrációs tréning javítja az általános közérzetet és hozzájárul az egészséged megőrzéséhez, valamint 2 hét után is már látványos változást eredményezhet. Csökkenti a narancsbőr mennyiségét és szép izomtónust ad. Még a csontritkulási folyamatot is ráhatással van, mert képes akár visszafordítani azt. Cukorbetegek is használhatják, mert javítja a végtagokban a vérkeringést és csökkentheti a vércukor szintet, valamint az érszűkület veszélyét. Szülés után, használója visszanyerheti az izmok régi állapotát (rugalmasságát) és feszességét.

Vissza